Tømrer Næstved

Professionel samarbejdspartner nær dig

Tømrer Næstved

Tømrerfirma i området omkring Næstved

Står du og skal i gang med et byggeprojekt, men mangler en kompetent og erfaren tømrer i Næstved?

Så lad Dupa Tømrerne hjælpe. Vi tilbyder tømrerarbejde af højeste kvalitet, udført af professionelle, veluddannede tømrer.

Vi udfører alle opgaver inden for branchens rammer, men har en række absolutte spidskompetencer, som vi har valgt at specialisere os i, for at kunne tilbyde løsninger og resultater, som rækker lidt ud over det sædvanlige:

Skulle du have brug for hjælp til en anden opgave eller skulle du have brug for en tømrer uden for Næstved, er vi naturligvis altid behjælpelige. Vi kører på store dele af Sjælland hvis opgaven byder det. Som din lokale tømrer ønsker vi at yde top kundeservice og derfor går vi gerne det ekstra skridt, for at finde den rigtig tømrer løsning til dig.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Tømrer til specialdesignet træterrasse

Når sommeren gør sit indtog og vejret bliver lunere, stiger lysten til at tilbringe sin tid udenfor. Hos Dupa Tømrerne laver vi træterrasser i smukke æstetiske designs og optimal anvendelighed i forhold til lysindfald og brugsbehov. Vi bygger terrasser i mange forskellige træsorter og med mange forskellige overfladebehandlinger, der giver dig mulighed for at for at få en terrasse, der passer præcist til dine behov og din stil.

Når din terrasse udføres i træ, kan denne tilpasses nøje efter ejendommen, således terrassen falder i et med omgivelserne. Står vi for at bygge din terrasse, sørger vi for at skræddersy en løsning efter dine ønsker og din ejendoms udtryk. Du er velkommen til at kontakte os for at lave en aftale om besigtigelse i Næstved eller omegnen.

Tag første skridt med det samme

Måske er overvejelserne mange og måske er det svært at beslutte sig? Kontakt Dupa Tømrerne i dag og tag første skridt på vejen mod dit næste byggeprojekt. Vi rådgiver og vejleder ganske uforpligtende om dine muligheder og giver også gerne et tilbud på en løsning, der opfylder netop dine ønsker og behov. Vi lægger også gerne vejen forbi Næstved, hvis en besigtigelse af din næste tømreropgave er nødvendig.

I samarbejde med vores andre afdelinger; Dupa Malerne og Dupa Gulve, leverer vi gerne en komplet løsning med både maler- og gulvarbejde inkluderet. Giv os et kald på telefon 45 93 88 18, skriv til os på e-mail info@dupa.dk eller kontakt os via vores kontaktformular.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt