Tømrer København

Lokal tømrer med håndværk fra øverste hylde

Tømrer København

Erfarent tømrerfirma i København

Er du på udkig efter et erfarent tømrerfirma, hvor der er styr på teknikken og som aldrig går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde? Så er det Dupa Tømrerne du leder efter.

I vores tømrerfirma har vi valgt at specialisere os i en lille håndfuld arbejdsopgaver, for at kunne tilbyde gennemprøvede og gennemarbejdede løsninger, der rækker lidt ud over det sædvanlige. Vores spidskompetencer er:

Vi løser dog alle opgaver inden for branchens rammer og rykker hurtigt ud, når du skal bruge en tømrer i København og omegn. Vi kan blandt andet også hjælpe med renovering af trapper og trappeopgange. Mangler du en maler i Gentofte og omegn kan vi også klare den.

Vi har adresse lige udenfor byen og vil derfor kunne lægge vejen forbi og besigtige opgaven inden for kort tid. Vi giver naturligvis også altid et uforpligtende tilbud på enhver opgave.

Påføring af nye vinduer

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Skræddersyede snedkerløsninger

I vores tømrerfirma råder vi over en række dygtige og veluddannede fagmænd – både snedkere og tømrer. Går du derfor med en drøm om at få udført et meget specifikt eller unikt stykke arbejde? Så giv os et kald. Vi tilbyder nemlig også at løse mindre tømrer-/snedkeropgaver i København. Med både malerafdeling Dupa Malerne og gulvafdeling Dupa Gulve er vi også i stand til at varetage større opgaver som renovering eller istandsættelse af hus.

Har du brug for et tømrerfirma til at varetage en entreprise, kan vi hos Dupa Tømrerne stå for at levere en samlet løsning. Med egne afdelinger og tætte samarbejder med underentreprenører indenfor andre fag, sikrer vi færdige løsninger af højeste kvalitet. Overvejer du at indgå et samarbejde med os, lægger vores tømrer i København gerne vejen forbi din adresse for at komme med et tilbud på en løsning.

Skal du for eksempel have lavet en ny bænk, en vinreol, en radiatorskjuler eller lignende, er vi din naturlige tømrer. Vi elsker at udfordre os selv og finde innovative løsninger på de udfordringer du måtte have – og så får vi altid design og udseende til at gå op med brugervenlighed blandt andet ved at tilbyde et samarbejde med en maler i København.

Kontakt din lokale tømrer i dag

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning på dit næste tømrerprojekt i København? Så kontakt Dupa Tømrerne i dag. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dk eller direkte gennem formularen. Vi glæder os til at være din lokale tømrer og komme i gang med netop dit byggeprojekt.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt