Tømrer Hørsholm

Erfaren tømrer fra lokalområdet

Tømrer Hørsholm

Faglært tømrer tæt på Hørsholm

Leder du efter en kompetent og erfaren tømrer til dit næste byggeprojekt i Hørsholm?

Så lad os hjælpe. Hos Dupa Tømrerne får du et velrenommeret og seriøst tømrerfirma, hvor kvalitet og faglig stolthed er nøgleordene.

Vi leverer tømrerarbejde fra øverste hylde og tilbyder blandt andet:

Skal du have hjælp til en anden tømreropgave end dem der er nævnt herover, kan vi helt sikkert også være behjælpelige. Vi har valgt at specialisere os i en lille række af arbejdsopgaver for at kunne tilbyde ekstraordinær kvalitet, men som din lokale tømrer i Hørsholm kan vi naturligvis hjælpe med alle opgaver inden for branchens rammer.

Tømrerarbejde med vinduesudskiftning

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Èn samarbejdspartner til hele projektet i Hørsholm

Hos Dupa Tømrerne er vi i stand til at varetage hele entrepriser omkring istandsættelse og renoveringer. Vi er nemlig ikke kun din lokale tømrer, vi er også din lokale gulvlægger og maler i Hørsholm. Gennem vores afdelinger Dupa Malerne og Dupa Gulve, er vi i stand til at tilbyde dig komplette løsninger, som rækker lidt udover det sædvanlige.

Samtidig slipper du for besværet med at skulle kontakte og koordinere arbejdet mellem en række af forskellige faggrupper. Vi klarer det meste og skulle der være noget vi ikke kan løse, kan vi gennem vores brede netværk, hurtigt finde en kompetent samarbejdspartner til opgaven. Du kan derfor være sikker på at få leveret en skræddersyet løsning i højeste kvalitet, når du vælger os som din tømrer i Hørsholm.

Som dit tømrerfirma i Hørsholm kan vi løse alt fra enkelte udskiftninger af vinduer og reparationer af trækonstruktioner til større renoveringsopgaver. Fælles for alle vores løsninger er den høje kvalitet og funktionalitet. Har du spørgsmål til vores ydelser eller en specifik idé, som du ønsker at drøfte med en tømrer i Hørsholm, står vi gerne klar til at tilbyde vores ekspertise.

Start dit næste byggeprojekt i dag

Hos Dupa Tømrerne er vi klar til at besvare din henvendelse på telefon 45 93 88 18, på e-mail info@dupa.dkeller gennem vores kontaktformular her på siden. Vi yder kompetent rådgivning og vejledning på ethvert byggeprojekt, så du er sikker på at få et resultat du kan nyde godt af i mange år. Vi lægger gerne vejen forbi i Hørsholm og besigtiger din opgave, og giver selvfølgelig altid et gratis og uforpligtende tilbud.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt