Hovedentrepriser

Professionel byggestyring

Hovedentrepriser

Professionel håndtering af renoveringsprojekter

Skal boligen udvides, skal det nye hus renoveres eller trænger soveværelserne til en grundig istandsættelse? Uanset hvilket byggeprojekt du går og overvejer, kan vi hos Dupa Tømrerne hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med byggestyring og ledelse af diverse istandsættelses- og renoveringsprojekter. Vi kan derfor tilbyde at varetage hovedentreprisen på lige netop dit projekt. Vi udfører blandt andet:

  • Renovering af huse og lejligheder
  • Ombygning og istandsættelse
  • Tilbygninger og boligudvidelse

Vælger du os til at varetage hovedentreprisen på din opgave, får du klar kommunikation og håndværk fra øverste hylde.

Vi stiller det stærkeste hold

På de fleste byggeprojekter er det nødvendigt at have en række forskellige fagmænd indover og udføre deres del af entreprisen. Med Dupa Tømrerne i spidsen for din hovedentreprise slipper du for besværet med at skulle indhente tilbud og koordinere arbejdet mellem elektrikere, vvs’ere, tømrere, malere mv.

Hos Dupa har vi et stærkt netværk af yderst kompetente samarbejdspartnere fra forskellige faggrupper, ligesom vi selv råder over en stor del af den arbejdskraft, der er nødvendig for at varetage hovedentreprisen på dit projekt:

Foruden håndværk af højeste kvalitet og løsninger der matcher dine ønsker, får du med Dupa på holdet, også altid professionel rådgivning og vejledning på ethvert projekt.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 45 93 88 18 eller gennem formularen her på siden. Vi er altid friske på at tage en snak om dit projekt og vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt