Hegn

Opsætning af hegn og stakit

Hegn

Eksperter i opsætning af hegn og stakit

Skal du have opsat nyt hegn eller stakit i haven, er vi Dupa Tømrerne dit naturlige valg. Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årenes løb opsat en lang række forskellige hegn og stakitter.

Vores dedikerede team rykker hurtigt ud og hjælper med dit nye hegn. Vi tilbyder mange forskellige løsninger, herunder blandt andet:

  • Havehegn
  • Raftehegn
  • Plankeværk

Vi skræddersyer altid en løsning, der matcher dine ønsker og behov, og som passer naturligt ind i din haves naturlige udtryk. Måske har du allerede en idé om hvordan dit næste hegn skal se ud? Hvis ikke, er du altid velkommen til at trække på vores erfaring og lade dig inspirere af vores mange løsningsforslag.

Kontakt Dupa Tømrerne i dag

Vi er altid klar til at tage en snak om dit næste projekt. Vi tilbyder mange forskellige løsninger inden for hegn og stakitter, og kan helt sikkert tilbyde dig en løsning der matcher dine ønsker og behov. Ring til os på telefon 45 93 88 18 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Få svar på dine spørgsmål og modtag et tilbud

Levering og montering

Hos Dupa Tømrerne har vi et løsningsorienteret mindset og bestræber os altid på at gøre din næste tømreropgave så let og overskuelig som mulig. Derfor tilbyder vi både levering og montering/opsætning af dit nye hegn.

Vi lægger vejen forbi og tager en snak med dig om dine ønsker og behov. Du vælger hvilket hegn du foretrækker og herfra står vi for bestilling, afhentning, levering og ikke mindst opsætning af dit nye hegn.

Professionel samarbejdspartner til dit malerprojekt

Kvalitetsbevidst og detaljeret tømrer

Vi er specialister i gulve

Knivskarpt håndværk til dit byggeprojekt